top of page
  • Writer's pictureFLN

Αριστοτελία Πελώνη: Το 46% κρουσμάτων είναι συνδεδεμένο με χώρους ψυχαγωγίας

Μήνυμα ότι άπαντες πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον πανδημικό ιό εκπέμπει η κυβέρνηση, δια της εκπροσώπου της, Αριστοτελίας Πελώνη. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την εφαρμογή των νέων παρεμβάσεων στη Μύκονο, κυβερνητικά στελέχη τονίζουν ότι δεν πρόκειται για lockdown, αλλά για περιορισμούς σε κάποιους όρους διασκέδασης. "Πρόκειται για ένα μήνυμα τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας ότι, όποτε χρειαστεί λαμβάνονται μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας", σημειώνουν και προσθέτουν ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση από τους επίσημους φορείς, δεν υπάρχει καμία μείωση στις κρατήσεις.



"Η πανδημία είναι μία δυναμική κατάσταση. Όπου χρειαστεί παρεμβαίνουμε. Θα πρέπει να είναι καμπανάκι για όλους να τηρούν τα μέτρα. Ελπίζω ότι θα τηρηθούν τα μέτρα και δε θα χρειαστεί να παρέμβουμε...Έλεγχοι γίνονται και θα ενταθούν. Πρέπει όλοι να τηρούμε τα μέτρα. Το 46% κρουσμάτων είναι συνδεδεμένο με χώρους ψυχαγωγίας", επεσήμανε η κ. Πελώνη, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων και πρόσθεσε ότι αυτές τις ημέρες επανεξετάζεται το πρωτόκολλο για τα ξενοδοχεία καραντίνας.


"Να σπεύσουμε, για να χτίσουμε το τείχος ανοσίας, Πρέπει όλοι να σπεύσουμε να εμβολιαστούμε…Ανακοινώθηκαν δύο πεδία υποχρεωτικότητας. Προσβλέπουμε ότι στα πεδία αυτά όλοι θα εμβολιαστούν", ανέφερε η κ. Πελώνη. Όσον αφορά στην επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε: Εάν υλοποιηθούν οι εξαγγελίες αυτές θα είναι πλήγμα στην προοπτική επίλυσης του Κυπριακού. Μας ανησυχεί. Ανησυχεί και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Και την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι όποιες αρνητικές εξελίξεις θα επιβαρύνουν τις ελληνοτουρκικές και τις ευρωτουρκικές σχέσεις. Η παρανομία δε μπορεί να παράξει νομιμότητα. Σε κάθε περίπτωση παρακολουθούμε και αναμένουμε. Όπου χρειαστεί θα αντιδράσουμε. Μαζί με την Κυπριακή Δημοκρατία".

0 comments
bottom of page