top of page
  • Writer's pictureFLN

Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ-Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Δολοφονική επίθεση, με έξη σφαίρες και άγνωστους δράστες σημειώθηκε στην οδό Ανίνου στον Άλιμο, με θύμα τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ.



Ο άτυχος δημοσιογράφος που είχε τελειώσει νωρίτερα την εργασία του σε τηλεοπτική εκπομπή στο STAR και επέστρεφε στο σπίτι του, έπεσε νεκρός από τα φονικά πυρά του δράστη ή των δραστών, ενώ αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του FLN.GR, έχουν κινητοποιηθεί οι αστυνομικές αρχές, ενώ επί τόπου έχει σπεύσει και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.


Αγνωστο παραμένει αν οι δράστες τον παρακολουθούσαν ή του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.


Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ.. και εκτεταμένες έρευνες από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για ύποπτα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Ήδη αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες από κάτοικους της περιοχής, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας.


Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Star, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν σπεύσει στο σημείο, έχουν συλλέξει 17 κάλυκες, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει τί όπλο χρησιμοποίησε ο δράστης. Βάσει των πρώτων πληροφοριών, ο δράστης που επέβαινε ως συνοδηγός σε scooter, πυροβόλησε τον Γιώργο Καραϊβάζ εξ αποστάσεως και σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσε στρατιωτικά ρούχα

bottom of page