top of page
  • Writer's pictureFLN

Τελευταία ευκαιρία για τις 120 δόσεις στην Εφορία -Τί θα γίνει με τις χαμένες ρυθμίσεις

Τέλος χρόνου για όσους θέλουν να διευθετήσουν τα χρέη τους σε 100 ή 120 δόσεις: Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με εγκύκλιο του διοικητή Γιώργου Πιτσιλή επέτρεψε σε συγκεκριμένο αριθμό φορολογουμένων να «επιστρέψει» στις ρυθμίσεις που έχασε, επειδή καθυστέρησε για λίγα λεπτά ή... ξέχασε να κάνει τις απαραίτητες αιτήσεις στα χρονικά πλαίσια που καθορίστηκαν! Τώρα όμως ο χρόνος τελειώνει και θα μείνουν οριστικά εκτός των ρυθμίσεων.



Ακόμη μία ευκαιρία... και τελευταία όπως όλα δείχνουν, έχουν όσοι έχασαν στο παρελθόν το δικαίωμα «επιστροφής» τους στις 100 ή 120 δόσεις να το επανακτήσουν: Αυτό που πρέπει να κάνουν όμως είναι να υποβάλουν την σχετική αίτηση σήμερα, καθώς λήγει η προθεσμία που έδωσε η ΑΑΔΕ.


Πώς εξασφαλίζονται οι 120 δόσεις


Συγκεκριμένα, όπως προβλέπεται στη σχετική εγκύκλιο, εκείνοι που πλήρωσαν εμπρόθεσμα τη δόση Δεκεμβρίου -έχοντας τακτοποιήσει παράλληλα τις λοιπές οφειλές τους- αλλά δεν υπέβαλαν αίτηση επανένταξης ή την υπέβαλαν μετά τις 31 Δεκεμβρίου, έχουν τώρα μια ακόμα ευκαιρία να κερδίσουν την αναβίωση των σχημάτων ρύθμισης 100 ή 120 δόσεων που είχαν χάσει. Θα πρέπει όμως σήμερα να μεταβούν στις Εφορίες για να υποβάλουν την αίτηση και να εξασφαλίσουν αυτό το «προνόμιο».

0 comments
bottom of page