top of page

Απίστευτα πλεονεκτήματα με την προπόνηση EMS Miha Bodytec στο Quick Gym του ΧολαργούΣτο Quick Gym, συνδυάζουν εξατομικευμένη προπόνηση και την EMS τεχνολογία του Miha bodytec, προσαρμοσμένη στον κάθε εκγυμναζόμενο ανάλογα με τους στόχους του, ώστε σε 20 μόνο λεπτά να επιτυγχάνεται απόλυτη εκγύμναση ολόκληρου του σώματος. Η προπόνηση με Miha προσφέρει ηλεκτρική διέγερση των μυών ή όπως ονομάζεται παγκοσμίως Electrical Muscle Stimulation (EMS). Το Miha έχει πολλές χρήσεις και είναι για όλους!

Οι ηλεκτρικές συχνότητες που παράγονται από το μηχάνημα διοχετεύονται μέσω ηλεκτροδίων στο δέρμα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τους μύες που θέλουμε να διεγείρουμε-γυμνάσουμε. Αυτό δημιουργεί συσπάσεις στο μυ έχοντας ως αποτέλεσμα τη κίνησή του. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά γρήγορα, ορατά και μετρήσιμα με τη μέθοδο της σωματομέτρησης, ενώ η προπόνηση διαρκεί μόνο 20 λεπτά.

Πριν την πρώτη προπόνηση παρέχεται δωρεάν μέτρηση με το κορυφαίο μηχάνημα ανάλυσης σώματος eBiody με σκοπό να δείτε τις αλλαγές στο σώμα σας όχι μόνο εξωτερικά αλλά και με νούμερα.

Με μόνο για 20 λεπτά την εβδομάδα θα πετύχετε:

· Βελτίωση φυσικής κατάστασης

· Ενεργοποίηση μεταβολισμού

· Απώλεια βάρους/ λίπους

· Μυϊκή ενδυνάμωση

· Γράμμωση

· Προπόνηση υψηλών επιδόσεων

· Αύξηση μυικής μάζας / δύναμης

· Μείωση κυτταρίτιδας και χαλάρωσης

· Βελτίωση κυκλοφορικού

· Πνευματική και ψυχική ευεξία

· Αποκατάσταση μετά από επέμβαση

· Βελτίωση κινητικότητας/ ελαστικότητας

· Μείωση πόνων στη μέση/ πλάτη

Κατά την προπόνηση με Miha Bodytec ενεργοποιούνται όλες οι μυϊκές ομάδας του σώματος. Είναι 100% ασφλές. Επιτυγχάνεται μέγιστη εξοικονόμηση χρόνου, καθώς συσπώνται ταυτόχρονα οι αγωνιστές και ανταγωνιστές μύες

Ανακούφιση Προβλημάτων Μέσης

Τα γιλέκα του Miha είναι ειδικά κατασκευασμένα να έχουν ηλεκτρόδια κατά μήκος όλης της σπονδυλικής στήλης γυμνάζοντας έτσι όλους τους μύες που τη στηρίζουν και που σπανίως μπορούμε να γυμνάσουμε αποτελεσματικά με τη συμβατική γυμναστική. Κατ’ επέκταση, βελτιώνεται η στήριξη της πλάτης/μέσης και τα προβλήματα ελαχιστοποιούνται.

Μείωση Λίπους

Το Miha παρέχει ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος και αύξηση του μεταβολισμού, αλλάζει λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο το σώμα μεταβολίζει τις θερμίδες που λαμβάνουμε. Είναι λοιπόν ένα αποτελεσματικό εργαλείο απώλειας βάρους και λίπους από τον οργανισμό.

Άμεσα, Ορατά & Μόνιμα Αποτελέσματα

Η φυσική σας κατάσταση καθώς και η διάθεσή σας αλλάζει συνεχώς. Το Miha bodytec δουλεύει τους μύες σε βάθος. Έτσι τα αιμοφόρα αγγεία και οι συνδετικοί ιστοί του δέρματος αιματώνονται καλύτερα, έχοντας ως αποτέλεσμα την τόνωση και τη σύσφιξή του. Οι διαφορές γίνονται ορατές ήδη από τον πρώτο μήνα! Ειδικότερα αν η προπόνηση συνδυαστεί και με μια ισορροπημένη διατροφή τότε θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα στο σώμα σας.
Purelift To Purelift είναι ένα μη επεμβατικό, απόλυτα φυσικό Face Lift. Μια μοναδική πατέντα υψηλής και χαμηλής έντασης ηλεκτρομυοδιέγερσης.

Γιατί 10 λεπτά αρκούν?

Το PureLift ξεπερνά το δέρμα για να προσφέρει πατενταρισμένη ηλεκτρική διέγερση τριών κυμάτων βαθιά μέσα στους μυς του προσώπου σας. Τα μοναδικά κύματα υψηλής και χαμηλής συχνότητας επιτρέπουν την βαθύτερη διείσδυση, με πιο άνετη αίσθηση από τις παραδοσιακές συσκευές

Ορατή Μείωση Ρυτίδων

Το PureLift είναι το κορυφαίο μη επεμβατικό εργαλείο γλυπτικής και ανύψωσης προσώπου στην αγορά. Μόνο το PureLift χρησιμοποιεί πατενταρισμένη διέγερση μυών για να ενεργοποιήσει βαθιά και να ανυψώσει τους μύες του προσώπου σας, δίνοντάς σας την εμφάνιση ενός πληρέστερου, πιο νεανικού προσώπου σε μόλις 10 λεπτά.

Χαρακτηριστικά Purelift:

· Σύσφιξη επιδερμίδας

· Λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων

· Βαθύς καθαρισμός

· Μείωση πόρων

· Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

· Κλινικά ελεγμένο


QuickGym

Λεωφ. Περικλέους 56 , Χολαργός

τηλ - 2106527124 , +306387581409


0 comments

Comments


bottom of page